Directie

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Onze directie


Drs. H.G.A. van den Hoogenhoff RC (Hans)directie/bedrijfsadviseur

Hans van den Hoogenhoff is al ruim 12 jaar actief als ondernemer en adviseur. Hans is als bedrijfseconoom afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn jeugd in Sambeek, is hij na zijn studie in Tilburg met zijn echtgenote Willeke neergestreken in Best. Hans en Willeke zijn de trotse ouders van 3 kinderen. Als adviseur staat Hans dicht bij zijn klanten, bouwt een relatie met ze op om ze vanuit onderling vertrouwen te kunnen adviseren. Door de vertrouwensband die hij opbouwt met klanten en de opgebouwde kennis en ervaring, is hij een grote toegevoegde waarde voor ondernemers in alle fasen van de onderneming, van pioniersfase (en bijbehorende alternatieve financiering), naar groeifase, naar consolidatiefase en uiteindelijk naar verkoop of afbouwen van de onderneming."

A.H.M. Timmerman RB (Ton) directie/belastingadviseur

Ton Timmerman RB is al ruim 25 jaar actief als ondernemer en belastingadviseur. Daarom begrijpt hij de vragen en uitdagingen van ondernemers als geen ander. Hij heeft een zeer ruime ervaring met ondersteuning van het midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties. Sinds vele jaren is hij gespecialiseerd in de financiële huishouding van de medische beroepsbeoefenaren. "Medici zijn veel meer dan vroeger ondernemers geworden die te maken hebben met complexe en snel wijzigende wet- en regelgeving. Ook de schaalvergroting van de praktijken en maatschappen leidt ertoe dat de eisen aan financiële boekhouding, fiscale advisering en planning steeds zwaarder zijn geworden. Wij bieden ondersteuning en dienstverlening op maat, zodat zij zich helemaal op de patiëntenzorg kunnen concentreren."

P.A.M. van den Berg AA (Peter) directie/accountant

Peter van den Berg is sinds 1984 actief in de accountancybranche en vanaf 1992 werkzaam als accountant. Als adviseur is hij betrokken bij onder andere overnames, bedrijfsopvolging, financiële planning en prognoses. “Het kunnen adviseren, het sparren met je klant, iets kunnen betekenen voor je klant, maakt het vak tot een geweldig mooi vak!” De drijvende kracht achter HTB accountants & adviseurs is het begaan zijn met de klanten zowel zakelijk als privé, in goede en in slechte tijden. Deze betrokkenheid uit zich ook in een aantal bestuursfuncties binnen sociaal maatschappelijke organisaties in Best.

Bel mij terug