Medewerkers

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Onze medewerkers

Samenwerking voorop!

Thea van den Bercken
Thea van den Berckenassistent accountant & administratief medewerkster
"Mijn naam is Thea van den Bercken. Vanaf 2007 ben ik werkzaam binnen de organisatie als assistent-accountant. Mijn werkzaamheden bestaan uit het volledig verzorgen van diverse bedrijfsboekhoudingen, het samenstellen van de jaarrekening en het indienen van de aangiftes omzetbelasting. Ik ben in het bezit van het praktijk diploma boekhouden. Mijn hobby is grote afstanden wandelen waaronder deelname aan diverse vierdaagsen w.o. de Nijmeegse."
LinkedInTwitter
Paul Donkers
Paul Donkersassistent accountant
"Hallo ik ben Paul Donkers en werk sinds 2008 bij HTB accountants & adviseurs. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van jaarrekeningen en verzorgen van aangiftes Inkomstenbelasting."
LinkedInTwitter
Anja de Greef
Anja de Greefassistent salarisadministrateur
"Ik ben Anja de Greef en ben sinds 2010 werkzaam binnen HTB accountants & adviseurs als assistent-salarisadministrateur. In mijn dagelijkse werkzaamheden verwerk ik de salarisadministratie van diverse cliënten en heb contact met de aan mij toegewezen cliënten ten aanzien van alle zaken rond de salarisverwerking."
LinkedInTwitter
Ans Habraken
Ans Habrakenassistent accountant
"In 1990 ben ik begonnen op een administratiekantoor waar ik 17 jaar gewerkt heb. In 2008 is het administratie-kantoor overgenomen door HTB accountants & adviseurs.

Binnen HTB accountants & adviseurs ben ik werkzaam als assistent-accountant, waarbij ik gespecialiseerd ben in de agrarische sector.
Ik begeleid klanten bij de opzet en verwerking van hun administratie en verzorg jaarrekeningen en belastingaangiften. Een variatie aan klanten en het klantencontact is een goede mix en vormt voor mij steeds een uitdaging."
LinkedInTwitter
Machella van Hak
Machella van Hakoffice manager
"Ik ben Machella de Vries-van Hak, getrouwd en moeder van 2 dochters.
Sinds 2005 ben ik werkzaam bij HTB accountants & adviseurs. In mijn functie als directiesecretaresse ondersteun ik de directie en neem hen, waar mogelijk, werk uit handen. Verder ben ik samen met mijn collega, Elise van der Sman, verantwoordelijk voor de overige secretariaatswerkzaamheden."
LinkedInTwitter
Tonny van den Hoogenhoff
Tonny van den Hoogenhoffrelatiebeheerder
LinkedInTwitter
Karel Jacobs
Karel Jacobsadministratief medewerker
"Mijn naam is Karel Jacobs en werk sinds 2019 bij HTB accountants & adviseurs. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het inboeken/verwerken van diverse bedrijfsboekhoudingen en het samenstellen van diverse rapporten t.b.v. de jaarcijfers en de omzetbelasting. Ik ben getrouwd en vader van twee prachtige kinderen, een dochter en een zoon. "
LinkedInTwitter
Jeanne Kennis
Jeanne Kennisassistent accountant
"Mijn naam is Jeanne Kennis-Metzemaekers, ben gehuwd met Leon en heb twee volwassen dochters die inmiddels hun plekje buitenshuis gevonden hebben. Ik ben sinds het jaar 2000 binnen de organisatie werkzaam en houd me bezig met het uitwerken van jaarverslagen vooral in de medische sector en het MKB. Ik doe mijn werk met heel veel plezier en probeer me zoveel als mogelijk in te leven in de cijfers van de aan mij toegewezen dossiers."
LinkedInTwitter
Ingrid 't Lam
Ingrid 't Lamadministratief medewerkster & debiteuren administratie
"Ik ben Ingrid 't Lam en ik ben vanaf 1998 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs. Ik zorg samen met mijn collega, Linda Weel, voor het inboeken/verwerken van administraties. Ook ben ik verantwoordelijk voor de kantooradministratie. Verder ben ik gelukkig getrouwd en moeder van 2 zonen van 21 en 19 jaar. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het korfbalveld hier ben ik al 40 jaar actief als speelster en nu als vrijwilliger."
LinkedInTwitter
Yvonne Meijer
Yvonne Meijerassistent accountant & administratief medewerkster
"Mijn naam is Yvonne Meijer, moeder van 2 volwassen dochters. Ik ben in 2017 bij HTB accountants & adviseurs komen werken als assistent accountant. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de administraties, de jaarrekeningen en de aangiften van onze klanten in Best en Sint Anthonis. In mijn vrije tijd ben ik al enkele jaren actief als vrijwilliger en penningmeester bij EHBO Vereniging Best."
LinkedInTwitter
Marion Meulendijk
Marion Meulendijkassistent salarisadministrateur
"Mijn naam is Marion Meulendijk-Scholtens. Ik ben getrouwd met Karel en moeder van dochter Nikki. Ik ben sinds 2018 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs als assistent salarisadministrateur. In mijn dagelijkse werkzaamheden verwerk ik de salarisadministratie van diverse cliënten. In ben in het bezit van de diploma’s PDL en VPS en heb ruim 25 jaar ervaring in de salarisadministratie. Mijn hobby’s zijn paardrijden (het liefst in de bossen en op het strand), tuinieren en lezen."
LinkedInTwitter
Esther van Nuland
Esther van Nulandassistent accountant
"Ik ben Esther van Nuland, moeder van een jong gezin en sinds 2011 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van jaarrekeningen en verzorgen van aangiften vennootschapsbelasting voor diverse ondernemingen. Ik sta zowel thuis als op het werk graag voor anderen klaar."
LinkedInTwitter
Elise van der Sman
Elise van der Smansecretaresse
"Mijn naam is Elise van der Sman, getrouwd en moeder van 2 zonen. Ik ben vanaf 2007 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs als secretaresse. Als secretaresse ben ik verantwoordelijk voor de telefonie, het ontvangen van de klanten, verzorgen van de correspondentie, uitwerken van jaarverslagen en aangiften, archiveren en het agenderen van afspraken."
LinkedInTwitter
Jean-Pierre Smits
Jean-Pierre Smitssalarisadministrateur
"Ik ben sinds 2013 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs als verantwoordelijke voor de afdeling salarisadministratie. Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende werkgevers kan ik, naast het verzorgen van de salarisadministratie, de klanten ook advies geven op het gebied van salaris- en personeelsaangelegenheden. U moet hierbij denken aan het maken van standaard arbeidsovereenkomsten, advies op het gebied van loonkosten, het verzorgen van correspondentie aan diverse instanties. Tevens wil ik een klankbord zijn voor klanten bij personeel gerelateerde vraagstukken. Ik ben in het bezit van het diploma VPS (Vakopleiding Payroll Services). Ik vind mezelf integer en zal er alles aan doen om de klanten van dienst te zijn en te ontzorgen.

Ik werk fulltime, en ben vijf dagen per week bereikbaar. Ik ben gehuwd en heb samen met mijn vrouw twee kinderen. Mijn hobby’s zijn tennissen, hardlopen en leuke dingen doen met mijn gezin. Ik geniet van elke dag, het leven heeft vele mooie kanten."
LinkedInTwitter
Rik Smits
Rik Smitsassistent accountant
"Ik ben sinds 2018 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs. Naast mijn ruim 15 jaar ervaring in de accountancy heb ik ruime en brede financiële ervaring (o.a. financial en business control en treasury) opgedaan bij toonaangevende bedrijven in hun bedrijfstak. Hierdoor ben ik in staat onze cliënten op vele gebieden te begeleiden en adviseren. Ik ben in het bezit van het SPD diploma en heb de opleiding accountancy gevolgd. Integriteit, discretie en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel."
LinkedInTwitter
Christien Strijbosch
Christien Strijboschadministratief medewerkster
"Ik ben Christien Strijbosch-van Hattem, sinds augustus 2018 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs. Mijn werkzaamheden zijn het inboeken/verwerken van administraties. Ik ben getrouwd met Huub en heb 2 uitwonende kinderen. Mijn hobby’s zijn wandelen en schilderen en op allerlei manieren creatief bezig zijn."
LinkedInTwitter
Marita Teunissen
Marita Teunissenadministratief medewerkster
"Mijn naam is Marita Teunissen. Ik ben getrouwd en moeder van 1 zoon en 1 dochter. Ik werk sinds 2008 bij HTB accountants & adviseurs als financieel administratief medewerkster. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het inboeken/verwerken van administraties en het maken van rapporten. Mijn hobby's zijn tuinieren en wandelen met de hond."
LinkedInTwitter
Linda Weel
Linda Weelassistent accountant & administratief medewerkster
"Ik ben Linda Weel, samenwonend en heb 3 zoons. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij HTB accountants & adviseurs als boekhoudkundig medewerkster. Leuk afwisselend werk, ik verwerk de administratie op kantoor maar ook bij de klanten zelf als daar behoefte aan is."
LinkedInTwitter
René Wijnhorst
René Wijnhorstteamleider & assistent accountant
"Ik ben René Wijnhorst. Ik ben getrouwd en vader van 2 zonen.
Sinds 2000 werk ik bij HTB accountants & adviseurs. Als teamleider houd ik me bezig met coördinatie/planning van het werk, onderhoud ik contact met de cliënten en adviseer ik cliënten.
Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de automatisering binnen ons kantoor en ondersteun ik cliënten waar het gaat om administratieve software."
LinkedInTwitter
James Young
James Youngteamleider & assistent accountant
"Mijn naam is James Young, getrouwd en vader van 5 kinderen.
Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen HTB accountants & adviseurs als assistent-accountant en later als teamleider. Als teamleider houd ik me bezig met de coördinatie/planning van het werk en onderhoud ik contact met de cliënten."
LinkedInTwitter

Bel mij terug