Vacature administratief medewerker

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Vacature administratief medewerker

voor onze vestigingen in Sint Anthonis en Deurne (24-40 uur)


HTB accountants & adviseurs is een regionaal accountantskantoor en heeft een sterke band met haar klanten. Onze organisatie bestaat in totaal uit een team van 35 enthousiaste mensen, verdeeld over 3 kantoren: Sint Anthonis, Deurne en Best. Vanwege uitbreiding van onze klantenportefeuille, met name in de agrarische sector, zijn wij op zoek naar een betrokken ervaren administratief medewerker, voor de vestigingen Sint Anthonis en Deurne.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het invoeren van een efficiënte en doelmatige administratie van onze klanten. Je denkt daarbij in oplossingen en ondersteunt onze klanten graag en met veel enthousiasme. Jij bent in staat zelfstandig de financiële administraties te verzorgen, signaleert mogelijkheden om administraties efficiënter in te richten en ondersteunt het team met voorbereiding voor de jaarrekeningen en de daarbij behorende aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Daarnaast heb je, in het kader van de genoemde werkzaamheden, regelmatig contact met onze klanten en bouw je een relatie met ze op. Er zijn doorgroeimogelijkheden naar een rol als assistent-accountant.

Functie-eisen

Om deze functie goed in te kunnen vullen, heb je de volgende bagage nodig:

  • je beschikt over (minimaal) MBO werk- en denkniveau;
  • je hebt feeling met de agrarische sector;
  • je hebt liefst minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie bij een accountantskantoor of een administratie- en belastingadvieskantoor;
  • je hebt affiniteit met automatisering op het gebied van financiële administratie en rapportages;
  • je bent beschikbaar voor minimaal 24-uur per week;
  • je bent cijfermatig sterk, accuraat, communicatief vaardig en representatief.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke, uitdagende baan waarbij je echt wat kunt betekenen voor onze veelal lokale en regionale klanten. Een ideale functie voor een junior administratief medewerker die een volgende stap wil maken. Je werkt in een informele en collegiale sfeer waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten op vaktechnisch gebied wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. HTB accountants & adviseurs heeft uiteraard uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan je gemotiveerde sollicitatie met cv naar onze recruiter: lindatimmerman@htbaccountants.nl. Heb je vragen naar aanleiding van de vacature neem dan contact op met Hans van den Hoogenhoff op 06-47140878. Hans legt je, onder het genot van een kopje koffie, graag meer uit over deze rol en het kantoor.

HTB accountants & adviseurs
T.a.v. Linda Timmerman (recruiter)
Postbus 244
5680 AE Best
Telefoon: (0499) 39 24 31
E-mail: lindatimmerman@htbaccountants.nl

Bel mij terug