Vacature relatiebeheerder/accountant

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Vacature relatiebeheerder/accountant

voor onze vestiging in Best (32-40 uur)


HTB accountants & adviseurs is een regionaal accountantskantoor en heeft een sterke band met haar klanten. Onze organisatie bestaat in totaal uit een team van 32 enthousiaste mensen, verdeeld over 3 kantoren: Best, Deurne en Sint Anthonis. Vanwege uitbreiding zijn wij nu op zoek naar een betrokken en ondernemende relatiebeheerder voor de vestiging in Best.

Wat ga je doen?

Relatiebeheerder/accountant bij HTB accountants & adviseur is een erg leuke en afwisselende functie, met veel verantwoordelijkheid en klantcontacten. Je helpt mee de vestiging in Best verder te professionaliseren. De volgende dagelijkse werkzaamheden horen bij de functie:

Functie-eisen

Om deze functie goed in te kunnen vullen, heb je de volgende bagage nodig:

  • je hebt een (bijna) afgeronde opleiding tot accountant-administratieconsulent (AA);
  • je hebt minimaal 5 jaar werkervaring;
  • je hebt affiniteit met automatisering op het gebied van financiële administratie en rapportages;
  • je bent in staat zelfstandig, oplossingsgericht te handelen;
  • je bent communicatief vaardig, representatief en een echte teamspeler.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke, uitdagende baan waarbij je echt wat kunt betekenen voor onze veelal lokale en regionale klanten. Een ideale functie voor een ervaren accountant die een volgende stap wil maken. Je werkt in een informele en collegiale sfeer waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten op vaktechnisch gebied wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. HTB accountants & adviseurs heeft uiteraard uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan je gemotiveerde sollicitatie met cv naar onze recruiter: lindatimmerman@htbaccountants.nl. Heb je vragen naar aanleiding van de vacature neem dan contact op met Maikel van Krugten op 06-18911446. Maikel legt je, onder het genot van een kopje koffie, graag meer uit over deze rol en het kantoor.

HTB accountants & adviseurs
T.a.v. Linda Timmerman (recruiter)
Postbus 244
5680 AE Best
Telefoon: (0499) 39 24 31
E-mail: lindatimmerman@htbaccountants.nl

Bel mij terug