Vacature (startende) assistent-accountant

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Vacature (startende) assistent-accountants

voor onze vestigingen in Sint Anthonis en Deurne (32-40 uur)


HTB accountants & adviseurs is een regionaal accountantskantoor en heeft al 30 jaar een sterke band met haar klanten. Onze organisatie bestaat in totaal uit een team van 32 enthousiaste mensen, verdeeld over 3 kantoren: Sint Anthonis, Deurne en Best. Vanwege uitbreiding van onze klantenportefeuille zijn wij op zoek naar betrokken assistent-accountants voor de vestigingen Deurne en Sint Anthonis.

Wat ga je doen?

Als assistent-account ben je verantwoordelijk voor een actieve dienstverlening aan onze klanten in het Midden- en Kleinbedrijf en agrarische sector. Je denkt daarbij in oplossingen en ondersteunt onze klanten graag en met veel enthousiasme. Jij gaat onder begeleiding aan de slag met financiële administraties, jaarrekeningen samenstellen en de daarbij behorende aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting voorbereiden. Dit zijn enkele van je werkzaamheden in je eerste jaren. Op termijn zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Functie-eisen

Om deze functie goed in te kunnen vullen, heb je de volgende bagage nodig:

  • je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • je bent bijna of net afgestudeerd of hebt tot 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie bij een accountantskantoor of een administratie- en belastingadvieskantoor;
  • je wilt in de toekomst de opleiding tot AA-accountant gaan volgen;
  • feeling met en kennis van de agrarische sector is een pré;
  • je hebt affiniteit met automatisering op het gebied van financiële administratie en rapportages;
  • je bent beschikbaar voor minimaal 32-uur per week;
  • je bent cijfermatig sterk, accuraat, communicatief vaardig en representatief.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke, uitdagende baan waarbij je echt wat kunt betekenen voor onze veelal lokale en regionale klanten. Een ideale functie voor een startende assistent-accountant die veel wil leren. Je werkt in een informele en collegiale sfeer waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten op vaktechnisch gebied wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. HTB accountants & adviseurs heeft uiteraard uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan je gemotiveerde sollicitatie met cv naar onze recruiter: lindatimmerman@htbaccountants.nl. Heb je vragen naar aanleiding van de vacature neem dan contact op met Hans van den Hoogenhoff op 06-47140878. Hans legt je, onder het genot van een kopje koffie, graag meer uit over deze rol en het kantoor.

HTB accountants & adviseurs
T.a.v. Linda Timmerman (recruiter)
Postbus 244
5680 AE Best
Telefoon: (0499) 39 24 31
E-mail: lindatimmerman@htbaccountants.nl

Bel mij terug