Jaarrekening

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Jaarrekening

“Ondernemen” is het belangrijkste voor u als ondernemer! Om ervoor te zorgen dat u hieraan zoveel mogelijk tijd kunt besteden nemen wij de financiële werkzaamheden bij u uit handen.

Vanuit de door ons opgestelde jaarrekening krijgt u inzicht in de financiële prestaties van uw onderneming en legt u verantwoording af aan de aandeelhouders, maar ook aan derden. Daarnaast verzorgen wij de aangiften die ingediend moeten worden en deponeren wij tijdig uw jaarstukken bij de Kamer van Koophandel.

De jaarrekening geeft u een terugblik naar het recente verleden. Wat is er in het afgelopen jaar allemaal gebeurd en wat is de financiële impact geweest van die positieve of negatieve gebeurtenissen? Belangrijke informatie. Maar u als ondernemer bent meestal veel meer bezig met het heden en vooral de toekomst. Daarnaast is de jaarrekening het uitgangspunt voor te nemen strategische beslissingen in de toekomst. Wat zijn de uitdagingen en kansen die er voor u liggen en hoe kunt u daarop inspelen? HTB accountants & adviseurs kan u hierin adviseren in een persoonlijk gesprek.
Onze accountants en adviseurs kennen uw branche en kunnen u tijdig en effectief adviseren. Uiteraard verzorgen wij ook tussentijdse cijfers en prognoses.

Bel mij terug