Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

A2C Accountants sluit zich aan bij HTB accountants & adviseurs

A2C Accountants uit Deurne sluit zich per 1 januari 2020 aan bij HTB accountants & adviseurs, met vestigingen in Best en Sint Anthonis. A2C Accountants zal dan doorgaan onder de naam HTB accountants & adviseurs, waardoor HTB er een derde vestiging bij krijgt. De drie vestigingen zullen ook zelfstandig blijven bestaan, waarbij de dienstverlening op vertrouwde en betrouwbare wijze wordt voortgezet.

Met de toetreding van Hans Geurts AA van A2C Accountants als vierde partner in de maatschap wordt de basis van het kantoor verder verbreed en daarmee is de continuïteit op langere termijn meer gewaarborgd. “We zijn bijzonder blij met Hans als vierde partner in ons bedrijf. Na de fusie per 1 januari 2019 tot HTB hadden wij al aangegeven dat we op zoek gingen naar een vierde partner”, zegt Hans van den Hoogenhoff. “Met de toetreding van Hans Geurts AA voldoen we dus aan onze eigen wens. Hans woont in Deurne, is lokaal betrokken en al jarenlang maatschappelijk actief, dus ook wat dat betreft trekken we onze gezamenlijke lijn helemaal door.” Maatschappelijke betrokkenheid blijft een belangrijke waarde. “We zijn allemaal actief in besturen of groeperingen”, vertelt Ton Timmerman.

Ontwikkeling

Bij HTB werken nu 28 mensen in de vestigingen in Best en Sint Anthonis. Met de toevoeging van het kantoor in Deurne zal dat aantal groeien naar 32 medewerkers. Bovendien zijn er nog een aantal niet ingevulde vacatures, waardoor het aantal medewerkers de komende maanden verder zal stijgen. Deze nieuwe medewerkers zijn nodig om de groei die is doorgemaakt verder in goede banen te leiden. In de nabije toekomst verwacht HTB nog licht te groeien.

De naam HTB bestaat uit de eerste letters van de achternamen van de drie grondleggers: Tonny van den Hoogenhoff, Ton Timmerman en Peter van den Berg en heeft een historie die al ruim 28 jaar teruggaat.

Klanten

“We bieden een breed dienstenpakket aan een gevarieerde klantengroep en dat blijft zo. Wij zijn er voor lokale ondernemers en wij zijn zelf dan ook lokaal werkzaam. Naast de lokale MKB-ondernemers en zzp’ers richten wij ons specifiek op ondernemers in de medische sector en agrarische sector, waar wij specialistische kennis van hebben. Door de toevoeging van het kantoor in Deurne wordt onze kennis en ervaring in de agrarische sector, een belangrijke en innovatieve sector, verder versterkt. Daarnaast gaan we door met ons ontwikkelen op het gebied van software en online dienstverlening, maar wie bij ons met een papieren boekhouding wil komen, blijft natuurlijk even goed welkom. Want het belangrijkste in ons werk is de persoonlijke relatie en de vertrouwensband met onze relaties. Tevreden klanten, dat is en blijft ook in de nieuwe situatie het hoogste doel”, benadrukken de huidige vier partners van HTB.