HTB

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Allround, onafhankelijk en klantgericht

HTB accountants & adviseurs is een allround en onafhankelijk accountants- en advieskantoor met een breed dienstenpakket, gericht op kleine en middelgrote ondernemers. Wij hebben een brede portefeuille van zzp’ers en eenmanszaken tot grotere MKB-ondernemingen, in bijna alle denkbare sectoren. Met een team van 24 hooggekwalificeerde en ervaren medewerkers werken we voor meer dan 850 kleine en grote klanten. Met een brede spreiding over heel Nederland en in verschillende sectoren. We maken deel uit van verschillende netwerken en dat strekt ook onze klanten tot voordeel. Daarnaast zijn we actief in verscheidene besturen om een bijdrage te leveren aan de (regionale) gemeenschap.

We hechten veel waarde aan:

  • betrouwbaarheid
  • maatwerk
  • betrokkenheid

Historie

HTB accountants & adviseurs is ontstaan nadat SABbest accountants en adviseurs uit Best en Van den Hoogenhoff administraties & belastingadvies uit Sint Anthonis zijn samengegaan. Nadat de kantoren al jarenlang samen hebben gewerkt, zijn ze per 1 januari 2019 als één kantoor onder een nieuwe naam verder gegaan.

SABbest accountants en adviseurs bestond al meer dan 25 jaar en was een bekende naam in Best en omstreken. Ton Timmerman is het kantoor onder de naam van Seres accountants en belastingadviseurs gestart, om later de naam te veranderen in S.A.B. Timmerman. In 2008 werd de samenwerking met zelfstandig accountant Peter van den Berg een feit en is het kantoor gegroeid tot een gerenommeerd kantoor met 17 medewerkers.

Van den Hoogenhoff administraties & belastingadvies was een lokaal geworteld administratiekantoor met een goede kwaliteit van dienstverlening. Tonny van den Hoogenhoff nam het kantoor in 1991, terwijl hij al 25 jaar in dienst was, over van zijn toenmalige werkgever. Tonny ontwikkelde het kantoor tot een kwalitatief hoogwaardig administratiekantoor, om het later met zoon Hans verder uit te bouwen. Samen zetten ze de stap naar de samenwerking met SABbest.

De nieuwe naam per 1 januari 2019, HTB accountants & adviseurs, bestaat uit de eerste letters van de achternamen van de drie grondleggers: Tonny van den Hoogenhoff, Ton Timmerman en Peter van den Berg. Tonny is inmiddels geen onderdeel van de directie meer, maar is nog steeds werkzaam binnen het bedrijf. De naam wordt voortgezet door zijn zoon Hans van den Hoogenhoff.

Specialisaties

Wij mogen ons binnen een aantal branches met recht specialist noemen. Met name ondernemers binnen de branche van (para-)medische beroepsbeoefenaren (zoals huisartsen, dierenartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere medisch specialisten) en agrarische bedrijven (zoals akkerbouw-, melkvee- en pluimveebedrijven) weten de weg naar onze kantoren moeiteloos te vinden.

Bel mij terug