HTB

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Allround, onafhankelijk en klantgericht

HTB accountants & adviseurs is een allround en onafhankelijk accountants- en advieskantoor met een breed dienstenpakket, gericht op kleine en middelgrote ondernemers. Wij hebben een brede portefeuille van zzp’ers en eenmanszaken tot grotere MKB-ondernemingen, in bijna alle denkbare sectoren. Met een team van 32 hooggekwalificeerde en ervaren medewerkers werken we voor meer dan 1000 kleine en grote klanten. Met een brede spreiding over heel Nederland en in verschillende sectoren. We maken deel uit van verschillende netwerken en dat strekt ook onze klanten tot voordeel. Daarnaast zijn we actief in verscheidene besturen om een bijdrage te leveren aan de (regionale) gemeenschap.

We hechten veel waarde aan:

  • betrouwbaarheid
  • maatwerk
  • betrokkenheid

Historie

HTB accountants & adviseurs is ontstaan nadat SABbest accountants en adviseurs uit Best en Van den Hoogenhoff administraties & belastingadvies uit Sint Anthonis zijn samengegaan. Nadat de kantoren al jarenlang samen hebben gewerkt, zijn ze per 1 januari 2019 als één kantoor onder een nieuwe naam verder gegaan.

SABbest accountants en adviseurs bestond al meer dan 25 jaar en was een bekende naam in Best en omstreken. Ton Timmerman is het kantoor onder de naam van Seres accountants en belastingadviseurs gestart, om later de naam te veranderen in S.A.B. Timmerman. In 2008 werd de samenwerking met zelfstandig accountant Peter van den Berg een feit en is het kantoor gegroeid tot een gerenommeerd kantoor met 17 medewerkers.

Van den Hoogenhoff administraties & belastingadvies was een lokaal geworteld administratiekantoor met een goede kwaliteit van dienstverlening. Tonny van den Hoogenhoff nam het kantoor in 1991, terwijl hij al 25 jaar in dienst was, over van zijn toenmalige werkgever. Tonny ontwikkelde het kantoor tot een kwalitatief hoogwaardig administratiekantoor, om het later met zoon Hans verder uit te bouwen. Samen zetten ze de stap naar de samenwerking met SABbest.

De naam HTB accountants & adviseurs, bestaat uit de eerste letters van de achternamen van de drie grondleggers: Tonny van den Hoogenhoff, Ton Timmerman en Peter van den Berg. Tonny is inmiddels geen onderdeel van de directie meer, maar is nog steeds werkzaam binnen het bedrijf. De naam wordt voortgezet door zijn zoon Hans van den Hoogenhoff.

Op 1 januari 2020 is HTB accountants & adviseurs een samenwerking aangegaan met A2C Accountants uit Deurne. Dit kantoor, bestaande uit 4 medewerkers, onder leiding van Hans Geurts AA, heeft een groot aantal klanten in de agrarische sector en mag zich daarom ook een gespecialiseerd kantoor op het gebied van de agrarische sector noemen.

Hans heeft de nodige ervaring opgedaan als agrarisch accountant. Na een 12-tal jaren werkzaam te zijn geweest bij een grotere accountantsorganisatie, bekend in de agrarische sector, heeft Hans de overstap gemaakt naar een kleiner kantoor. Na een aantal jaren als partner bij dat kantoor werkzaam te zijn geweest in 2007 uitgetreden en zelfstandig verder gegaan als A2C-Accountants gespecialiseerd in de agrarische sector.

Hans is zowel accountant als belastingadviseur. Deze opleidingen komen in de agrarische sector goed van pas. De agrarische sector kenmerkt zich door zeer wisselende inkomsten waarbij vooruitkijken op zowel financieel als fiscaal gebied van groot belang is. De opgemaakte jaarrekening is namelijk niet het sluitstuk maar het begin om verder te kijken. Waar wil de ondernemer naar toe? En dat is niet altijd groeien, maar het kan ook verbreding, consolidatie of (geleidelijke) beëindiging zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring weet Hans behoorlijk goed wat er bij de agrarische klanten speelt.

Hans is oorspronkelijk geboren in Vierlingsbeek en nu al bijna 25 jaren woonachtig in Deurne met Rikie en hun 2 studerende kinderen. Tot voor kort penningmeester geweest bij een stichting waarin een sportcomplex is ondergebracht. Maar na een periode van 25 jaar daar afscheid van genomen.

Specialisaties

Wij mogen ons binnen een aantal branches met recht specialist noemen. Met name ondernemers binnen de branche van (para-)medische beroepsbeoefenaren (zoals huisartsen, dierenartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere medisch specialisten) en agrarische bedrijven (zoals akkerbouw-, melkvee- en pluimveebedrijven) weten de weg naar onze kantoren moeiteloos te vinden.

Bel mij terug