Kernwaarden

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Kernwaarden

Binnen HTB accountants & adviseurs staan de volgende kernwaarden centraal.

Betrouwbaar

Voor het opbouwen van een goede langdurige relatie is betrouwbaarheid de basis.
Wij zijn eerlijk, integer en betrouwbaar in ons handelen. Concreet betekent dat voor ons: “doen wat je zegt, en zeggen wat je doet”. Onze medewerkers zijn open, eerlijk en respectvol zowel richting de klant als richting elkaar.

Om te waarborgen dat onze dienstverlening op vaktechnisch verantwoorde wijze plaatsvindt, wordt binnen ons kantoor gewerkt volgens het kwaliteitshandboek. In dit handboek zijn de richtlijnen vastgelegd die ondersteunend en richtinggevend zijn voor onze dienstverlening. Periodiek wordt ons kantoor op kwaliteit getoetst door onze beroepsorganisatie, de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants).

Maatwerk

Maatwerk en deskundigheid zijn de uitgangspunten van onze dienstverlening. Het betekent dat wij onze dienstverlening nauwkeurig afstemmen op de behoefte van de ondernemer. Met onze brede expertise hebben we de discipline om steeds weer de beoogde resultaten te bereiken. Al ruim 25 jaar ondersteunen wij ondernemers om belangrijke keuzes te maken.

Onze deskundigheid houden wij op niveau door het actief volgen van interne en externe vaktechnische bijeenkomsten.

Betrokken

Bij HTB accountants & adviseurs draait het om u! Wij streven naar duurzame relaties, de klant staat centraal. Iedere klant is speciaal en geen bedrijf is hetzelfde. Wij hebben oog voor de klant en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en een heldere communicatie, met korte communicatielijnen. Wij zijn betrokken bij onze klanten en vormen graag een team met onze klant, waardoor wij proactief met u als ondernemer meedenken.

Maatschappelijk betrokken

Bij HTB accountants & adviseurs draait het niet alleen om cijfers, maar vooral om mensen. Dit willen we ook als kantoor naar buiten toe uitdragen. Daarom nemen we regelmatig deel aan diverse maatschappelijke projecten, een overzicht vindt u op deze pagina.

Bel mij terug