Team

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Ons team

Samenwerking voorop!

Wouter Arts
Wouter Artsassistent accountant
"Sinds november 2019 ben ik werkzaam bij HTB accountants & adviseurs. In 2018 heb ik de opleiding Finance & Control aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven afgerond, waarna ik een jaar bij een groot accountantskantoor in Venlo heb gewerkt. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van diverse bedrijfsboekhoudingen, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de bijbehorende fiscale aangiftes."
LinkedIn
Dianne Belgers
Dianne Belgersmanagementassistente
""
Ton Bens
Ton Bensrelatiebeheerder
""
Daphne van Bergen MSc RA
Daphne van Bergen MSc RAaccountant
""
Ylona de Bie
Ylona de Bieassistent accountant
"Mijn naam is Ylona de Bie, ik woon samen met mijn partner en onze 2 zoons. Ik ben vanaf 1 april 2022 werkzaam bij HTB Accountants & Adviseurs als assistent-accountant. Voordat ik hier ben komen werken heb ik 12,5 jaar op een ander accountantskantoor gewerkt. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan met name uit het samenstellen van jaarrekeningen en opstellen van de bijbehorende aangiftes."
Luuk van den Boom
Luuk van den Boomassistent fiscalist
""
Joop van Dommelen
Joop van Dommelenassistent accountant
"Ik ben Joop van Dommelen en ben sinds 2008 werkzaam binnen de organisatie als assistent-accountant/agrarisch adviseur. Mijn werkzaamheden bestaan uit het maken van jaarrekeningen, aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Mijn specialiteit is de agrarische sector en ik ben dan ook regelmatig op de bedrijven te vinden voor administratieve ondersteuning en advies. Naast het werk als assistent-accountant exploiteer ik een agrarisch bedrijf samen met mijn echtgenote. Mede hierdoor blijf ik up-to-date en weet ik wat er speelt bij de agrarische bedrijven."
LinkedIn
Paul Donkers
Paul Donkersassistent accountant
"Hallo ik ben Paul Donkers en werk sinds 2008 bij HTB accountants & adviseurs. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van jaarrekeningen en verzorgen van aangiftes Inkomstenbelasting."
Hans Geurts AA RB
Hans Geurts AA RBdirectie/accountant
LinkedIn
Anja de Greef
Anja de Greefassistent salarisadministrateur
"Ik ben Anja de Greef en ben sinds 2010 werkzaam binnen HTB accountants & adviseurs als assistent-salarisadministrateur. In mijn dagelijkse werkzaamheden verwerk ik de salarisadministratie van diverse cliënten en heb contact met de aan mij toegewezen cliënten ten aanzien van alle zaken rond de salarisverwerking."
Hetty van Haaren
Hetty van Haarenadministratief medewerkster
"Ik ben Hetty van Haaren-van Gijssel, sinds juni 2019 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs. Mijn werkzaamheden zijn inboeken/verwerken van administraties van diverse klanten. Een afwisselende baan in een fijn team. Ik ben getrouwd met Kees. Mijn hobby’s zijn lezen en zonnige vakanties."
Machella van Hak
Machella van Hakoffice manager
"Ik ben Machella de Vries-van Hak, getrouwd en moeder van 2 dochters.
Sinds 2005 ben ik werkzaam bij HTB accountants & adviseurs. In mijn functie als directiesecretaresse ondersteun ik de directie en neem hen, waar mogelijk, werk uit handen. Verder ben ik samen met mijn collega, Elise van der Sman, verantwoordelijk voor de overige secretariaatswerkzaamheden."
LinkedIn
Wendy Henckens
Wendy Henckensmanagementassistente
""
Anita Hendriks
Anita Hendriksadministratief medewerker
"Mijn naam is Anita Hendriks en kom uit Overloon. Ben sinds september 2022 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs in Sint Anthonis. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het inboeken/verwerken van diverse bedrijfsboekhoudingen en het samenstellen van diverse rapporten t.b.v. de jaarcijfers en de omzetbelasting. In 2020 ben ik afgestudeerd als bedrijfsadministrateur aan Gilde Opleidingen. In mijn vrije tijd speel ik trompet bij de fanfare en spreek ik graag af met vrienden."
Drs. Hans van den Hoogenhoff RC
Drs. Hans van den Hoogenhoff RCdirectie/bedrijfsadviseur
"Hans van den Hoogenhoff is sinds 2007 actief als ondernemer en adviseur. Hans is als bedrijfseconoom afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn jeugd in Sambeek, is hij na zijn studie in Tilburg met zijn echtgenote Willeke neergestreken in Best. Hans en Willeke zijn de trotse ouders van 3 kinderen. Als adviseur staat Hans dicht bij zijn klanten, bouwt een relatie met ze op om ze vanuit onderling vertrouwen te kunnen adviseren. Door de vertrouwensband die hij opbouwt met klanten en de opgebouwde kennis en ervaring, is hij een grote toegevoegde waarde voor ondernemers in alle fasen van de onderneming, van pioniersfase (en bijbehorende alternatieve financiering), naar groeifase, naar consolidatiefase en uiteindelijk naar verkoop of afbouwen van de onderneming."
LinkedIn
Jessica Horvers
Jessica Horverssalarisadministrateur
"Vanaf juni 2020 ben ik werkzaam als salarisadministrateur bij HTB accountants & adviseurs. Hiervoor was ik vele jaren werkzaam bij een ander accountantskantoor en bij een technische groothandel. Bij deze bedrijven heb ik ruim 20 jaar ervaring opgedaan als salarisadministrateur. Daarnaast ben ik ruim 5 jaar in een internationale omgeving werkzaam geweest als HR officer. In deze laatste dynamische omgeving is mijn ervaring verder gegroeid met o.a. arbeidsrecht, recruitment, beloningsvraagstukken, verzekeringen, en niet onbelangrijk in deze tijd de problematiek rondom het ziekteverzuim. Ik heb dan ook het diploma CROV behaald om het verzuim en bijkomende zaken beter te beheersen. Deze mix van ervaring maakt mij tot een generalist als het gaat over personeelszaken. Hoe mooi is het als ik met deze ruime praktijkervaring de klant op meerdere terreinen van dienst mag zijn en ondersteuning kan bieden; of het nu gaat om arbeidscontracten, verzekeringsformulieren, vragen over de Wet verbetering Poortwachter, ik ben u graag van dienst. Verder ben ik getrouwd met Henny en moeder van 3 dochters en kleinkinderen. Samen met Henny vindt ik het heerlijk om in de natuur te zijn, te fietsen, te wandelen en zo mogelijk te reizen. We genieten graag samen van onze familie en hun gezelligheid en onze heerlijke culinaire momenten."
LinkedIn
Karel Jacobs
Karel Jacobsadministratief medewerker
"Mijn naam is Karel Jacobs en werk sinds 2019 bij HTB accountants & adviseurs. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het inboeken/verwerken van diverse bedrijfsboekhoudingen en het samenstellen van diverse rapporten t.b.v. de jaarcijfers en de omzetbelasting. Ik ben getrouwd en vader van twee prachtige kinderen, een dochter en een zoon. "
LinkedIn
Gijsbert de Jongh AA RB
Gijsbert de Jongh AA RBsenior accountant
"Ik ben accountant (AA) en belastingadviseur (RB).

Sinds 1984 ben ik werkzaam in de accountancy, kennis en ervaring heb ik opgedaan bij diverse gerenommeerde accountantskantoren in Noord-Brabant en als zelfstandig ondernemer.

Ik ben werkzaam bij HTB Accountants te Sint Anthonis, hier gebruik ik mijn kennis en ervaring om de klanten van dienst te zijn."
LinkedIn
Anke van Kempen
Anke van Kempensalarisadministrateur
""
Ing. Harm de Kleynen
Ing. Harm de Kleynendirectie/bedrijfsadviseur
"Ik ben getrouwd met Janneke en hebben samen 2 dochters. Sinds sept 2021 werk ik als kantoorleider/bedrijfsadviseur vanuit Sint Anthonis. Hiervoor heb ik ongeveer 3,5 jaar ervaring opgedaan als bedrijfsadviseur bij ZLTO en bijna 17 jaar als adviseur/relatiebeheerder bij een groot landelijk accountantskantoor.

Ben voornamelijk bezig met strategische en financiële bedrijfsbegeleiding van ondernemers. Bij mij moet je zijn voor de brede kennis over de melkveehouderij maar krijg ook veel voldoening om advies te geven in andere sectoren/branches. Als erkend adviseur sta ik ingeschreven in het BAS-register, waardoor je advies kunt krijgen vanuit een voucher van de Subsidiemodule Agrarische Bedrijfsadvisering en Educatie (SABE).

Kom van een melkveebedrijf uit Rijkevoort. Hier ben ik getogen en in het bedrijf groeit en toegetreden in de maatschap. De worsteling in de melkveehouderij heb ik zelf meegemaakt en uiteindelijk besloten om het niet over te nemen en te kiezen voor een stuk zekerheid.

In de advisering ga ik ook voor zekerheid, sta altijd voor iedereen klaar. Behoed mensen voor risico’s door hierover te spiegelen. Ik krijg veel voldoening om klanten/mensen een stap verder te helpen."
LinkedIn
Maikel van Krugten AA
Maikel van Krugten AAdirectie/accountant
"Ik ben afgestudeerd als accountant administratieconsulent en sinds 2012 werkzaam in de accountancybranche. Vanaf maart 2020 ben ik werkzaam bij HTB accountants & adviseurs als teamleider/compliance officer. Ik richt mezelf hoofdzakelijk op het midden- en kleinbedrijf. Daarbij ben ik een aanspreekpunt voor klanten en ondersteun hen bij diverse vraagstukken, in alle fases van een onderneming. Een vertrouwensband opbouwen met klanten heeft bij mij hoge prioriteit. Ik vind het belangrijk dat klanten mij weten te vinden indien er een sparringpartner gewenst is. Het leveren van toegevoegde waarde staat bij mij hoog in het vaandel."
LinkedIn
Ellen Kuijpers AA
Ellen Kuijpers AAaccountant/directie
"Sinds de afronding van Havo/Meao/SPD-dagopleiding in 1991, ben ik verbonden aan Kempen Kuppers Accountants & Belastingadviseurs, en vanaf 1-1-2024 zijn we samengegaan met en onder de naam van HTB accountants & adviseurs. Nadat ik mijn AA-studie (accountant-administratieconsulent) in 1999 succesvol heb afgesloten, ben ik toegetreden tot de maatschap.

Betrokkenheid, betrouwbaarheid, duidelijkheid en persoonlijke aandacht vind ik belangrijke pijlers. Het ontzorgen van onze cliënten en met mijn jarenlange ervaring en kennis het zo goed mogelijk begeleiden en adviseren van ondernemers is mijn uitdaging. Ook door het goed opleiden en begeleiden van en samenwerken met onze medewerkers wil ik bijdragen aan de creativiteit, innovatie en kwaliteit binnen ons kantoor.

Naast mijn werkzaamheden bij HTB accountants & adviseurs, houd ik me verder bezig met mijn gezin (partner en 2 kinderen), ik tennis en ik ben actief in het verenigingsleven als secretaris/penningmeester van Rollerclub De Oude Molen in Beek en Donk."
Ingrid 't Lam
Ingrid 't Lamadministratief medewerkster & debiteuren administratie
"Ik ben Ingrid 't Lam en ik ben vanaf 1998 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs. Ik zorg samen met mijn collega, Linda Weel, voor het inboeken/verwerken van administraties. Ook ben ik verantwoordelijk voor de kantooradministratie. Verder ben ik gelukkig getrouwd en moeder van 2 zonen van 21 en 19 jaar. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het korfbalveld hier ben ik al 40 jaar actief als speelster en nu als vrijwilliger."
LinkedIn
Laura Maton
Laura Matonassistent accountant
"Mijn naam is Laura Maton en ik ben vanaf augustus 2020 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs als assistent-accountant. Nadat ik mijn opleiding HBO Accountancy in 2015 had afgerond, heb ik eerst werkervaring opgedaan bij een groot accountantskantoor. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan met name uit het samenstellen van jaarrekeningen en opstellen van de bijbehorende aangiftes."
LinkedIn
Yvonne Meijer
Yvonne Meijerassistent accountant & administratief medewerkster
"Mijn naam is Yvonne Meijer, moeder van 2 volwassen dochters. Ik ben in 2017 bij HTB accountants & adviseurs komen werken als assistent accountant. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de administraties, de jaarrekeningen en de aangiften van onze klanten in Best en Sint Anthonis. In mijn vrije tijd ben ik al enkele jaren actief als vrijwilliger en penningmeester bij EHBO Vereniging Best."
LinkedIn
Marion Meulendijk
Marion Meulendijkassistent salarisadministrateur
"Mijn naam is Marion Meulendijk-Scholtens. Ik ben getrouwd met Karel en moeder van dochter Nikki. Ik ben sinds 2018 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs als assistent salarisadministrateur. In mijn dagelijkse werkzaamheden verwerk ik de salarisadministratie van diverse cliënten. In ben in het bezit van de diploma’s PDL en VPS en heb ruim 25 jaar ervaring in de salarisadministratie. Mijn hobby’s zijn paardrijden (het liefst in de bossen en op het strand), tuinieren en lezen."
Mirjam van Mierlo
Mirjam van Mierloadministratief medewerkster
"Mijn naam is Mirjam van Mierlo, sinds januari 2023 ben ik werkzaam als boekhoudkundig medewerkster bij HTB accountants & adviseurs, vestiging Deurne. Hier houd ik me vooral bezig met het inboeken en verwerken van financiële administraties. Hiervoor heb ik 23 jaar ervaring opgedaan bij een ander accountantskantoor. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn man en 3 zonen. Tevens breng ik graag tijd door met creatief bezig zijn, fotografie, lekker de bossen in met onze hond, een terrasje pakken en plezier maken met mijn familie en vrienden."
Ine Mulders
Ine Muldersassistent accountant
""
Erik Nabuurs RB
Erik Nabuurs RBdirectie/belastingadviseur
""
Erwin van Nunen
Erwin van Nunenassistent accountant
"Mijn naam is Erwin van Nunen. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij HTB op de vestiging in Deurne. Een kantoor gericht op de agrarische sector. Hiervoor heb ik gewerkt voor een accountantskantoor in midden-Brabant voor het MKB. Met ingang van 1 januari 2020 ben ik na de samenvoeging met A2C-accountants werkzaam bij HTB accountants & adviseurs. Mijn werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiftes, alsmede uit het verwerken van periodieke financiële administraties. Het ondersteunen van klanten, de diversiteit van klanten en daardoor de afwisseling in werkzaamheden spreken mij aan in het vak. Samen met mijn vriendin en onze tweeling (2014) woon ik sinds 2011 in het oudste dorp van Brabant, Bakel."
Joris Pouwels
Joris Pouwelsassistent accountant
""
Wiljam Schellekens RB
Wiljam Schellekens RBrelatiebeheerder & teamleider
"Sinds 2015 ben ik werkzaam bij HTB op de vestiging in Deurne. Een kleinschalig kantoor gericht op de agrarische sector. Samen met mijn vrouw wonen wij in Bakel en zijn we de gelukkige ouders van 3 dochters. Momenteel ben ik bezig met de laatste fase van de opleiding RB belastingadviseur. Ik ben al vele jaren in de accountancy actief waar het klantcontact, de diversiteit van werkzaamheden en mijn affiniteit met de agrarische sector ervoor zorgen dat het een plezierig vak is."
LinkedIn
Marga Schenk
Marga Schenkassistent accountant
""
Elise van der Sman
Elise van der Smansecretaresse
"Mijn naam is Elise van der Sman, getrouwd en moeder van 2 zonen. Ik ben vanaf 2007 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs als secretaresse. Als secretaresse ben ik verantwoordelijk voor de telefonie, het ontvangen van de klanten, verzorgen van de correspondentie, uitwerken van jaarverslagen en aangiften, archiveren en het agenderen van afspraken."
LinkedIn
Jean-Pierre Smits
Jean-Pierre Smitsteamleider & salarisadministrateur
"Ik ben sinds 2013 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs als verantwoordelijke voor de afdeling salarisadministratie. Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende werkgevers kan ik, naast het verzorgen van de salarisadministratie, de klanten ook advies geven op het gebied van salaris- en personeelsaangelegenheden. U moet hierbij denken aan het maken van standaard arbeidsovereenkomsten, advies op het gebied van loonkosten, het verzorgen van correspondentie aan diverse instanties. Tevens wil ik een klankbord zijn voor klanten bij personeel gerelateerde vraagstukken. Ik ben in het bezit van het diploma VPS (Vakopleiding Payroll Services). Ik vind mezelf integer en zal er alles aan doen om de klanten van dienst te zijn en te ontzorgen.

Ik werk fulltime, en ben vijf dagen per week bereikbaar. Ik ben gehuwd en heb samen met mijn vrouw twee kinderen. Mijn hobby’s zijn tennissen, hardlopen en leuke dingen doen met mijn gezin. Ik geniet van elke dag, het leven heeft vele mooie kanten."
LinkedIn
Rik Smits
Rik Smitsassistent accountant & teamleider
"Ik ben sinds 2018 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs. Naast mijn ruim 15 jaar ervaring in de accountancy heb ik ruime en brede financiële ervaring (o.a. financial en business control en treasury) opgedaan bij toonaangevende bedrijven in hun bedrijfstak. Hierdoor ben ik in staat onze cliënten op vele gebieden te begeleiden en adviseren. Ik ben in het bezit van het SPD diploma en heb de opleiding accountancy gevolgd. Integriteit, discretie en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel."
LinkedIn
Miranda Sommers
Miranda Sommersassistent accountant
""
Christien Strijbosch
Christien Strijboschadministratief medewerkster
"Ik ben Christien Strijbosch-van Hattem, sinds augustus 2018 werkzaam bij HTB accountants & adviseurs. Mijn werkzaamheden zijn het inboeken/verwerken van administraties. Ik ben getrouwd met Huub en heb 2 uitwonende kinderen. Mijn hobby’s zijn wandelen en schilderen en op allerlei manieren creatief bezig zijn."
LinkedIn
Inego Teunissen
Inego Teunissenloonadviseur
""
Marita Teunissen
Marita Teunissenadministratief medewerkster
"Mijn naam is Marita Teunissen. Ik ben getrouwd en moeder van 1 zoon en 1 dochter. Ik werk sinds 2008 bij HTB accountants & adviseurs als financieel administratief medewerkster. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het inboeken/verwerken van administraties en het maken van rapporten. Mijn hobby's zijn tuinieren en wandelen met de hond."
Ton Timmerman RB
Ton Timmerman RBbelastingadviseur
"Ton Timmerman RB is al ruim 25 jaar actief als ondernemer en belastingadviseur. Daarom begrijpt hij de vragen en uitdagingen van ondernemers als geen ander. Hij heeft een zeer ruime ervaring met ondersteuning van het midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties. Sinds vele jaren is hij gespecialiseerd in de financiële huishouding van de medische beroepsbeoefenaren. "Medici zijn veel meer dan vroeger ondernemers geworden die te maken hebben met complexe en snel wijzigende wet- en regelgeving. Ook de schaalvergroting van de praktijken en maatschappen leidt ertoe dat de eisen aan financiële boekhouding, fiscale advisering en planning steeds zwaarder zijn geworden. Wij bieden ondersteuning en dienstverlening op maat, zodat zij zich helemaal op de patiëntenzorg kunnen concentreren."
LinkedIn
Turgut Türk
Turgut Türkassistent accountant
"Mijn naam is Turgut en ik ben 38 jaar en woonachtig in Tilburg. Ik ben een serieuze, loyale man zowel privé als zakelijk. In mijn functie als assistent-accountant ben ik met name bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de bijbehorende fiscale aangiftes en vele andere mooie klussen. Sinds 2007 ben ik actief in de accountancybranche. Mijn passie voor het werk is dat ik graag advies geef aan andere mensen, denk graag mee en leef graag in personen, systemen en werk in het algemeen. Ik kan goed luisteren, stel doordachte, goede vragen, motiveer mezelf en anderen, en stuur graag aan. Ik zeg wel waar het op staat, maar blijf respectvol naar andere mensen. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Dit komt door de goede sfeer en de leuke collega’s."
LinkedIn
Gert-Jan Verberkt
Gert-Jan Verberktassistent accountant
"Ik ben Gert-Jan Verberkt en kom uit Boxmeer. Sinds september 2023 werk ik binnen HTB accountants & accountants als assistent-accountant. In 2018 heb ik de opleiding MBO bedrijfsadministrateur afgerond aan de Gilde Opleidingen in Venray en in 2023 heb ik de opleiding HBO Accountancy afgerond aan de HAN in Nijmegen. Gedurende mijn studieperiode heb ik 1,5 jaar stage gelopen en gewerkt als werkstudent binnen HTB accountants & adviseurs. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van diverse bedrijfsboekhoudingen, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de bijbehorende belastingaangiftes. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en doe ik taekwon-do. In 2022 ben ik keizer geworden binnen het Heilig Bloedsgilde van Boxmeer, waar ik in mijn vrije tijd ook actief ben."
Linda Weel
Linda Weelassistent accountant & administratief medewerkster
"Ik ben Linda Weel, samenwonend en heb 3 zoons. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij HTB accountants & adviseurs als boekhoudkundig medewerkster. Leuk afwisselend werk, ik verwerk de administratie op kantoor maar ook bij de klanten zelf als daar behoefte aan is."
LinkedIn
Stefan van der Werf MSc RB
Stefan van der Werf MSc RBfiscalist
"Mijn naam is Stefan van der Werf en sinds 1 juni 2022 werkzaam voor HTB accountants & adviseurs als fiscalist.
In 2019 heb ik mijn studie ‘Fiscale Economie’ aan de Tilburg University afgerond. Hiervoor ben ik werkzaam geweest voor diverse andere accountants- & advieskantoren.
Als fiscalist is geen dag hetzelfde en dat maakt het vak ook zo mooi. Van het beoordelen van aangiften tot het opzetten van een B.V. structuur en het analyseren van een (internationale) BTW casus, alles komt voorbij. Namens HTB kan ik u dus ook zeggen dat wij u graag helpen met al uw fiscale vraagstukken!"
René Wijnhorst
René Wijnhorstadviseur administratieve automatisering & digitalisering
"Ik ben René Wijnhorst. Ik ben getrouwd en vader van 2 zonen.
Sinds 2000 werk ik bij HTB accountants & adviseurs. Als teamleider houd ik me bezig met coördinatie/planning van het werk, onderhoud ik contact met de cliënten en adviseer ik cliënten.
Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de automatisering binnen ons kantoor en ondersteun ik cliënten waar het gaat om administratieve software."
LinkedIn

Bel mij terug