Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Adviessubsidies voor omschakeling naar duurzame landbouw

Adviessubsidies voor omschakeling naar duurzame landbouw

Om toekomstbestendig te ondernemen kunt u als agrarisch ondernemer er niet om heen om uw bedrijf aan te passen en te verduurzamen. Hierdoor moet u keuzes maken; innoveren, extensiveren, omvormen, verplaatsen, starten, overnemen of zelfs stoppen? Om een juiste keuze te maken is het belangrijk om goed advies in te winnen en de volgende stap(pen) te bepalen.

80% vergoed

Op 5 juni a.s. wordt de nieuwe subsidieregeling opengesteld. Vanaf dat moment kan elke agrarische onderneming een ‘Voucher voor advies over duurzame landbouw’ of een ‘Voucher Bedrijfsplan voor omschakeling naar duurzame landbouw’ aanvragen. U krijgt dan 80% van de advieskosten vergoed met een maximum van € 1.500 voor de adviesvoucher en € 6.000 voor een bedrijfsplanvoucher.

Op = op

Het aantal vouchers is beperkt. Wees er dus snel bij, want op = op! LET OP: Per kalenderjaar kunt u slechts 1 adviesvoucher aanvragen. Weten welke voucher voor uw onderneming het meeste oplevert? Vraag het aan uw HTB adviseur.

BAS Bedrijfsadviseur

Met de subsidievouchers kunt u advies inwinnen bij een erkende bedrijfsadviseur in het BAS-register. Van de aandachtsgebieden die onder de regeling vallen is Harm de Kleynen van HTB als erkend adviseur geregistreerd voor de volgende aandachtsgebieden:

  • Starten, overnemen of beëindigen van een landbouwbedrijf.

  • Ontwikkeling vaardigheden van medewerkers van de landbouwonderneming. Deze vaardigheden moeten te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling en duurzame ontwikkeling van het bedrijf.

Heeft u vragen of wilt u dat we uw aanvraag voor u indienen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Harm de Kleynen via mail: harmdekleynen@htbaccountants.nl of bel rechtstreeks 06-43241303.