Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Automatiseren en toch grip houden

Automatiseren en toch grip houden

Automatiseren en toch grip houden

Veel ondernemers maken de stap om hun boekhouding te digitaliseren en waar mogelijk te automatiseren, maar vinden het ook belangrijk dat ze grip houden om hun systeem.

Dat klinkt ingewikkelder dan het is! Bij HTB accountants kunt u kiezen voor samenwerking via diverse online softwarepakketten. Daarin heeft u veel opties:

 U verwerkt zelf de administratie en geeft HTB toegang voor controle, rapportage en advies

 U laat HTB accountants de administratie verwerken en kunt te allen tijde ‘meekijken’.

 U werkt samen met HTB en u bepaalt de inzet o.b.v. uw eigen agenda.

Het voordeel hiervan is dat wij u optimaal en persoonlijk kunnen ondersteunen. U heeft zelf alle touwtjes in handen, maar in drukke periodes kunnen we de werkzaamheden van u overnemen. Bovendien hoeft u geen documenten of informatie meer aan te leveren voor rapportages, controles of jaarrekeningen.

Online software

Hoewel HTB met veel verschillende softwarepakketten uit de voeten kan, nemen we graag Twinfield als voorbeeld. Met Twinfield Boekhouden kunt u eenvoudig uw administratie digitaliseren. Zo bespaart u veel tijd om te kunnen ondernemen! Twinfield Boekhouden bevat natuurlijk alle basisfunctionaliteiten die u mag verwachten van een professioneel boekhoudpakket. Denk aan de functies ‘inkoop’, ‘verkoop’, de automatische bankkoppeling en de btw-aangifte. Daarnaast biedt Twinfield veel innovatieve functies, zoals de ‘Vaste Activa’-module waarmee investeringen makkelijk geregistreerd worden en afschrijvingen automatisch berekend en geboekt kunnen worden.

Twinfield Boekhouden is eenvoudig te koppelen aan meer dan 300 verschillende systemen. HTB accountants kan u begeleiden in de keuzes die u hierin wilt maken. Door uw boekhouding te koppelen aan de business software die u al gebruikt, bespaart u dubbel invoerwerk en beschikt u direct over de juiste, actuele cijfers in uw administratie. Twinfield biedt verschillende abonnementen voor zowel financieel professionals als voor ondernemers.

Uw bedrijfsadministratie digitaliseren met een online softwarepakket? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden en adviseren u welk abonnement het beste bij u past!