Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Ellen Kuijpers: “Ons team blijft mijn fundament…”

Ellen Kuijpers: “Ons team blijft mijn fundament…”

Sinds 1 januari jongstleden maakt het team van Kempen Küppers officieel deel uit van HTB accountants & adviseurs. Voor de opdrachtgevers en medewerkers is de overgang soepel verlopen. “We hebben gekozen voor samengaan in fasen”, leggen Ellen Kuijpers en Erik Nabuurs uit, “van nauwe samenwerking vanuit de eigen locatie met de eigen naam geleidelijk ontwikkelen naar een gegroeide organisatie onder de vlag van HTB. Daarmee krijgt iedereen de tijd om hieraan te wennen. En dat werkt!”

Historie bij Kempen Küppers

Voor Ellen persoonlijk is het samengaan met HTB een versteviging van haar fundament in het vak: “Na mijn opleidingen Havo, Meao en SPD ben ik in 1991 aan de slag gegaan bij Kempen Küppers. Daar kreeg ik de kans om door te groeien en mezelf te ontwikkelen tot accountant. Ik heb mijn AA-studie afgerond in 1999 en ben toegetreden tot de maatschap. Ik voelde me thuis en gesteund door ons team fijne medewerkers. En dat is gelukkig nooit veranderd! Toen Erik en ik gingen nadenken over de toekomst van Kempen Küppers en HTB in beeld kwam, waren de overeenkomsten in werksfeer en teambenadering meteen duidelijk!”

Ruimte voor ondernemen

Ellen legt uit waarom de aansluiting met HTB haar ruimte heeft opgeleverd: “Met een divers managementteam is de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd en dat is niet alleen meer de verantwoordelijkheid van Erik en mij. Dat geeft ruimte. Ik vind mijn vak fantastisch, maar het is ook fijn om te kunnen sparren over strategische keuzes. Op het persoonlijke vlak is ze ook ondernemend en actief in het maatschappelijk leven in Beek en Donk, bijvoorbeeld als bestuurslid van Rollerclub De Oude Molen. “Ik mag me inzetten voor iets dat ik zelf ook heel leuk vind!” lacht Ellen.

Toekomst… met ons team

“Het is een bijzonder prettig gevoel dat Kempen Küppers en HTB zo goed bij elkaar blijken te passen. En dat we nu al de conclusie mogen trekken dat onze teams er met dezelfde betrokkenheid in staan.” Ellen legt uit waarom dat belangrijk is voor haar, met name naar de toekomst toe: “Ik wil mensen de werksfeer en ruimte kunnen bieden om zich te ontwikkelen en door te groeien, net als ikzelf destijds gehad heb. In die zin is ook nu en in de toekomst ons team mijn fundament.”