Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Het belang van doelen stellen.

Het belang van doelen stellen.

Je bent er vast wel mee bekend: Het opstellen van doelen voor aankomend jaar. Want wat wil je bereiken? En hoe ga je dat bereiken? Ook bij HTB accountants & adviseurs zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van onze dienstverlening. Voor dit jaar hebben we dan ook weer een aantal doelen vastgesteld.

We hebben een integratietraject achter de rug van om en nabij twee jaar. Het samengaan van drie kantoren was en is geen makkelijke opgave, maar wel een uitdagend project dat wij met beide handen hebben aangegrepen. In 2021 willen wij onze stabiliteit waarborgen. Stabiliteit in de breedste zin van het woord. Een stabiele bedrijfscultuur, werkwijze en software. Door stabiliteit te waarborgen, kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn. Het afgelopen jaar hebben we verschillende ontwikkelingen doorgemaakt en daardoor willen en kunnen we die extra stap zetten.

Omdat we weer in stabiel vaarwater terechtkomen, kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden. Wij willen ons bijvoorbeeld gaan richten op het aanvragen van financieringen voor onze klanten. Dat gaan we doen onder het label van MKB Kredietcoach, een gerenommeerde partij die landelijk werkt. Ook willen wij onze klanten nog meer gaan ondersteunen en begeleiden om als ondernemer de gestelde doelen te behalen. Dat betekent dus dat wij als bedrijfsadviseur nog meer náást de ondernemer willen staan bij het ondernemen. Ook voor ons een uitdagende doelstelling, maar wij leggen de lat graag hoog.

Stabiliteit, kwaliteit en uitbreiding van de dienstverlening. Wat zijn jouw doelen voor 2021?