Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

HTB accountants & adviseurs bestaat 30 jaar!

HTB accountants & adviseurs bestaat 30 jaar!

Ons kantoor bestaat 30 jaar. Al sinds 1991 staan wij ondernemers met raad en daad bij. Wij begeleiden en adviseren ondernemers niet alleen bij hun administratie en aangiftes, maar bij vele andere zaken. Vanuit een vertrouwensband die wij met onze klanten opbouwen, kunnen wij hen met diverse uitdagingen helpen, zowel zakelijk als privé. En voor de expertise die wij zelf niet in huis hebben, maken wij gebruik van een selecte groep specialisten, waar wij ook al jaren mee samenwerken. Daarbij is wederzijds vertrouwen van groot belang.

Op 1 april 1991 startte Ton Timmerman een nieuw kantoor aan de Hoofdstraat in Best. Op diezelfde dag, 50 kilometer verderop, begon Tonny van den Hoogenhoff zijn administratiekantoor aan de Peter Zuidstraat 4 in Sint Anthonis, na de overname van het kantoor waar hij al bijna 25 jaar werkte. Na enkele jaren is accountant Peter van den Berg toegetreden als partner van het kantoor in Best en is later het kantoor Van den Hoogenhoff versterkt met de komst van zoon Hans van den Hoogenhoff als bedrijfsadviseur. Inmiddels heeft hij het stokje van zijn vader definitief overgenomen. Sinds 1 januari 2019 vormen deze 2 kantoren het huidige HTB accountants & adviseurs. We kunnen dus met trots zeggen dat ons kantoor al 30 jaar een betrouwbare adviseur is voor onze klanten. Op 1 januari 2020 sloot het kantoor van accountant Hans Geurts aan de Derpsestraat in Deurne, zich ook bij HTB accountants & adviseurs aan. Inmiddels is ook accountant Maikel van Krugten aangesloten bij het kantoor in Best. Het directieteam vertegenwoordigt hiermee niet alleen alle vestigingen en disciplines, maar waarborgt met verschillende generaties ook de toekomst van HTB.

Inmiddels is HTB uitgegroeid tot een kantoor met 3 vestigingen en 32 enthousiaste medewerkers, in Best gevestigd in het C’Park Bata-complex en bedienen wij een diverse groep aan klanten. De lokale en regionale MKB-ondernemer, groot en klein, kan uiteraard bij ons terecht. En dankzij onze enorme kennis van de (para-)medische wereld, vinden ook veel huisartsen en andere medici de weg naar ons kantoor. Onze agrarisch specialisten spreken bovendien een steeds grotere groep boerenbedrijven aan, die in deze zeer turbulente tijd goede, toekomstgerichte adviezen nodig hebben.

Door de huidige coronamaatregelen kunnen wij helaas geen fysieke bijeenkomst organiseren, maar we gaan intern met onze medewerkers wel aandacht schenken aan het jubileum. Het is tenslotte een mooie mijlpaal! Wij willen hierbij ook onze relaties bedanken voor het vertrouwen dat ze al die jaren in ons hebben gesteld en hopen samen met u op een mooie toekomst.