Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

HTB accountants & adviseurs gaat samenwerken met Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs

HTB accountants & adviseurs gaat samenwerken met Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs

Keuze voor accountants & adviseurs op basis van ‘visie vanuit vertrouwen’:

HTB gaat samen verder met Kempen Küppers

HTB accountants & adviseurs gaat samenwerken met Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs. Beide organisaties zetten daarmee de volgende stap in de groei en ontwikkeling van hun onderneming. Vanaf 1 januari 2024 gaat Kempen Küppers verder onder de vlag van ‘HTB accountants & adviseurs’. De nieuwe combinatie biedt de ondernemingen nog meer continuïteit en een verbreding van kennis en specialismen. Hans van den Hoogenhoff, lid van de directie van HTB, noemt deze stap een warme uitbreiding van een mooi team financieel specialisten: “Er zit overlap in het geografisch werkgebied en de sectoren waarvoor we werkzaam zijn. Dat levert nog meer continuïteit en kennis op. Ook voor onze opdrachtgevers.”

Team

“Dit sluit buitengewoon goed aan op de richting die we met HTB op willen,” legt Van den Hoogenhoff uit, “weloverwogen groei, waarbij de overeenkomsten in waarden en de persoonlijke benadering leidend zijn, maar wel met oog op een toekomstbestendige organisatie.” Vanaf 1 januari 2024 zal het team bestaan uit ongeveer 50 accountants, fiscalisten, bedrijfsadviseurs en ondersteunend personeel verspreid over 4 vestigingen: Best, Sint Anthonis, Deurne en Beek en Donk. Vanuit deze vestigingen biedt HTB haar opdrachtgevers dienstverlening op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies en salarisadministratie.

Visie vanuit vertrouwen

De historie van de kantoren gaat al meer dan 30 jaar terug, zowel in Best als in Sint Anthonis. Van oudsher voorzien beide organisaties zowel ondernemers als particulieren van weloverwogen en gedegen advies op basis van kennis en ervaring. Met de kracht om kansen te zien en te benutten. Door uitbreiding van de capaciteit krijgt het team de ruimte en mogelijkheden om alle nieuwe en bestaande opdrachtgevers de persoonlijke dienstverlening te bieden met ‘Visie vanuit vertrouwen’. Met de vertrouwde kwaliteit en deskundigheid, maar met de energie, dynamiek en inspiratie van een groeiende onderneming.