Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Klant aan het woord: Angele en Ed Witlox

Klant aan het woord: Angele en Ed Witlox

Angèle en Ed Witlox over HTB accountants:

“Het persoonlijke contact past bij ons”

Na een periode van succesvol ondernemen in het buitenland zijn Angèle en Ed Witlox enkele jaren geleden met hun bedrijf neergestreken in Haaren. Angèle legt uit dat ze vanaf het begin hun financiële en fiscale zaken bij HTB accountants hebben ondergebracht: “Via een vriend van Peter (van den Berg, red.) kwamen we in contact met HTB en dat verliep eigenlijk vanaf het begin als vanzelf. We kunnen Peter altijd even bellen of appen en er wordt altijd direct positief meegedacht en zaken worden opgelost. Dus persoonlijk contact en de juiste oplossingen.” Voor Ed & Angèle is dat persoonlijke contact erg belangrijk: “Voor alle verschillende diensten bij HTB hebben we een vast aanspreekpunt: Linda komt periodiek bij ons op kantoor voor de administratie, Anja is er voor onze salarisadministratie en als ik bel weten Machella en Elise meteen wie ze aan de lijn hebben, dat is heel prettig! En Peter en Ingrid zijn inmiddels vrienden geworden.”

Actiedent

Met hun bedrijf ‘Actiedent’ leveren zij een groot en divers assortiment hoogwaardige, kunststof tanden en kiezen aan tandtechnische laboratoria voor de fabricage van protheses. Daarmee zijn ze één van de grootste spelers geworden in een zeer specialistische markt. Angèle legt uit wat er zo bijzonder is aan hun product: “Wij sluiten perfect aan bij het maatwerk wat verwacht wordt van de tandtechnicus. We bieden hem of haar een zeer uitgebreide keuze aan tanden en kiezen in alle mogelijke vormen en kleuren, zodat de uiteindelijke prothese naadloos aansluit bij het gebit van de patiënt.” Die belofte vergt een goed georganiseerde bedrijfsvoering en betrokkenheid van het gehele team. De speciale kasten met de grote variatie aan prothese-onderdelen moeten immers in het betreffende laboratorium altijd goed gevuld zijn om de beschikbaarheid van elke individuele variant te kunnen garanderen. “We werken met een geweldig team van 10 medewerkers met allemaal een specifieke verantwoordelijkheid, daardoor kunnen we een levering binnen 24 uur garanderen. Dat is onze kracht!”

Ambacht

Hoewel het bedrijf in zekere zin een technische groothandel is, is met name Ed technisch en inhoudelijk vakkundig betrokken bij hun product. Angèle vertelt: “Hij heeft al bijna 20 jaar kennis en ervaringen gedeeld met vele tandtechnici over het feitelijke ambachtswerk. Hij weet alles van de kwaliteit, materiaalopbouw en model- of kleurkeuze van protheseonderdelen. Maar ook de mate van translucentie (doorzichtigheid van lagen) en mogelijkheden voor het slijpen en schaven van het product. Dit in combinatie met een persoonlijke service en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding maakt dat we vele laboratoria tot onze trouwe klantenkring mogen rekenen. Daar zijn we erg blij mee!”

MS-Dos

Dat HTB graag meegaat in de ontwikkeling van de onderneming is een mooi voorbeeld van flexibele dienstverlening. Angèle licht toe: “Bij ons zijn alle systemen gekoppeld, dus automatisering was een hele operatie. In het begin werkten we met Exact voor Dos! Omdat de omschakeling moest aansluiten bij onze voorraadsystemen zijn we samen stap voor stap overgegaan. René (automatisering bij HTB, red.) heeft ons daarbij geholpen. Dat biedt zekerheid over de continuïteit en levert echt administratieve lastenverlichting op.”