Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Nieuwe accountant/partner waarborgt continuïteit

Nieuwe accountant/partner waarborgt continuïteit

Verschillende opdrachtgevers hebben al kennis kunnen maken met de nieuwe partner binnen HTB accountants & adviseurs. Vanaf 1 maart 2020 maakt Maikel van Krugten deel uit van het team van HTB. De standplaats is Best, maar hij is ook betrokken bij opdrachtgevers in de regio’s Deurne en St. Anthonis. Maikel hoopt in het nieuwe jaar met veel opdrachtgevers kennis te maken en gaat ervoor om de belofte #visievanuitvertrouwen waar te maken.

Een korte introductie…

Maikel is geboren & getogen in Eindhoven en sterk verbonden met de regio en Brabant. Hij is inmiddels al 5 jaar gelukkig getrouwd met Sylvia. Hij is een echt familiemens. Hoewel Maikel pas 30 jaar oud is, heeft hij al veel ervaring in het vak opgedaan bij een groot internationaal georiënteerd kantoor. Zijn passie voor het vak werd al direct na de middelbare school duidelijk als hij kiest voor accountancy en post HBO-MKB accountant aan de Fontys Hogenscholen in Eindhoven. Ook de 3-jarige praktijkopleiding tot Accountant-Administratieconsulent (AA) van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) wordt voorspoedig afgerond.

Persoonlijk adviseur

Hoewel hij in de afgelopen 7,5 jaar veel ervaring in het vak heeft opgedaan en in zijn rol als accountant is gegroeid, miste hij het rechtstreekse contact met de ondernemer, de persoonlijke aandacht die hij kan geven en een jarenlange vertrouwensband die je in het MKB op kan bouwen met klanten: “Ik wil zelf met de ondernemer aan tafel zitten, weten wat hem bezighoudt en waar hij of zij naar toe wil: zowel zakelijk als privé. Dan ben je als accountant echt van toegevoegde waarde, een klankbord en persoonlijk adviseur. Dat verschil wil ik nu maken en bij HTB kan dat!”

Vak ontwikkeling en fijn werken

Dat accountancy niet iets is wat je alleen kan doen, bevestigt Maikel volmondig: “We hebben een sterk team en allemaal met een eigen expertise en kracht. Dat maakt de samenwerking prettig en dynamisch. Dat vind ik een belangrijk voordeel bij HTB, door de nauwe samenwerking kunnen we niet alleen elkaar uitdagen om door te ontwikkelen in ons vak, maar ook aandacht besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Ik wil graag dat mensen zich thuis voelen in het team en dat ze doen waar ze gelukkig van worden… het beste uit onze mensen halen!”