Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Samenwerking SABBest accountants en adviseurs met Van den Hoogenhoff administraties & belastingadvies.

SABBest accountants en adviseurs gaat per 1 januari a.s. samen met Van den Hoogenhoff administraties & belastingadvies uit Sint Anthonis. Onder de nieuwe naam HTB accountants & adviseurs blijft de dienstverlening vertrouwd en betrouwbaar, aldus de Bestse ondernemers Ton Timmerman en Peter van den Berg van SABBest.

Met de toetreding van Hans van den Hoogenhoff als derde partner in de directie wordt de basis van het kantoor verder verbreed. Tevens is sprake van verjonging en is daarmee de continuïteit op langere termijn gewaarborgd. “We zijn bijzonder blij met Hans als derde partner in ons bedrijf”, zeggen Ton en Peter. “Hij is reeds sinds jaren actief met een eigen kantoor, woont in Best en is hier ook al jaren maatschappelijk actief, dus ook wat dat betreft trekken we onze gezamenlijke lijn helemaal door.”

Bij SABBest werken 17 mensen in het kantoor aan de Eindhovenseweg. Van den Hoogenhoff telt 7 medewerkers, van wie de meesten in Sint Anthonis werken. Hans: “We blijven daar natuurlijk als kantoor aanwezig, maar ik werk zelf al regelmatig hier op het kantoor van SABBest, net als één van mijn medewerkers.”

In de nabije toekomst verwacht HTB nog verder te groeien. Bedoeling is dat in de komende jaren een accountant als vierde partner toetreedt, eventueel met een eigen portefeuille. HTB bedient de brede markt van zzp’er tot midden- en kleinbedrijf, met als specialisaties (para-)medische beroepsbeoefenaren (klanten in het hele land) en agrarische bedrijven (klanten in een ruime regio).