Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Terugblik & perspectief

Terugblik & perspectief

Het jaar is voorbijgevlogen en de Kerstdagen staan alweer voor de deur. Vorig jaar konden we concluderen dat 2020 een vreemd jaar was. Helaas is 2021 weer een bijzonder jaar geworden, met ups en downs in coronabesmettingen en bijbehorende beperkende maatregelen. Gelukkig is wederom gebleken dat binnen ons kantoor alle faciliteiten op orde en up-to-date zijn. We konden snel schakelen tussen kantoor- en thuiswerk. Door regelmatig online met elkaar af te spreken en toch ook regelmatig (met een beperkte bezetting) op kantoor te werken, bleven we met elkaar in contact. Dat is in deze tijden erg belangrijk, want iedereen kan zijn of haar verhaal kwijt, als dat nodig is.

We hebben in het afgelopen jaar een aantal mooie jubilea mogen vieren. Zo waren in 2021 maar liefst drie medewerkers 12,5 jaar in dienst: Linda, Paul en Marita. Het is natuurlijk geweldig om te weten dat we al zoveel jaren kunnen vertrouwen op deze collega’s. En we hopen dat nog vele jaren te mogen doen. Thea heeft in 2021 de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Zij heeft echter besloten nog een tijd door te gaan bij HTB, daar zijn we erg blij mee. Wij zijn ook trots dat Wiljam en James hun titel RB (Register Belastingadviseur) hebben behaald. En op 1 april 2021 bestond ons kantoor alweer 30 jaar! Kortom: allemaal hele mooie mijlpalen, die we helaas op alternatieve wijze hebben moeten vieren, in verband met de toen geldende maatregelen. Ondanks de beperkingen hebben we er gelukkig samen toch iets feestelijks van kunnen maken.

Intussen is ook onze vestiging in Sint Anthonis verhuisd naar een mooi, representatief pand. Het team voelde zich direct thuis in het nieuwe kantoor. En we hebben in het team in Sint Anthonis bovendien een nieuwe kantoorleider mogen verwelkomen, Harm de Kleynen.

Gelukkig hebben we het afgelopen jaar verschillende uitstekende mensen aan ons kunnen binden, naast Harm ook Gijsbert in Sint Anthonis en Erik in Deurne. Dat geeft aan dat wij als kantoor een mooie uitdaging kunnen bieden aan (assistent-)accountants en relatiebeheerders. Vanwege de groei van onze klantenportefeuille, maar ook door de groei van onze bestaande klanten, zullen wij ook in 2022 op zoek gaan naar goede en fijne collega’s. Het vinden van nieuw personeel blijft in deze krappe personeelsmarkt echter erg lastig. De verwachting is dat dit de komende jaren alleen nog maar moeilijker wordt. Voor ons is het dus belangrijk om de naam HTB accountants & adviseurs duidelijker in beeld te brengen. We zullen (nog) meer aandacht gaan schenken aan onze naamsbekendheid.

Groei is overigens geen doel op zich voor ons kantoor. Voor iedereen, zowel klanten, medewerkers als partners, is het van belang dat we een stabiele en betrouwbare organisatie hebben staan. En dat is de afgelopen jaren gelukt. Het gaat goed met HTB accountants & adviseurs. We blijven gestaag groeien, door de juiste dingen goed te blijven doen. We zien onze positie in de agrarische én medische sector sterk verbeteren en verstevigen, net als onze lokale aanwezigheid in Best, Deurne en Sint Anthonis. Daar blijven we ook in 2022 op inzetten, waarbij de focus op de kwaliteit van ons werk ligt. Onze kennis en kunde groeit! Door een kwalitatief goed team, een goede sfeer, een stabiele organisatie, uitstekende automatisering en een mooie klantenportefeuille, zijn wij klaar voor de toekomst. “#visievanuitvertrouwen” : onze persoonlijke, klantgerichte manier van werken en onze betrouwbaarheid wordt door veel ondernemers gewaardeerd. En daar zijn wij erg blij mee!

We danken iedereen enorm voor de fijne samenwerking en het prettige contact in het afgelopen jaar. Wij zullen ons ook in het nieuwe jaar weer met veel enthousiasme inzetten om onze klanten te helpen met hun uitdagingen. Voor nu wensen wij iedereen hele fijne Kerstdagen en een mooi en vooral gezond nieuw jaar toe.