Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

VERHUISBERICHT

VERHUISBERICHT

We hebben u begin van het jaar mogen informeren over de groei van ons bedrijf, onze nieuwe naam, een nieuwe uitstraling en de uitbreiding van ons team. Het is nu tijd voor de volgende stap! Bij deze ontwikkeling hoort namelijk een nieuwe, passende locatie…

Met trots kondigen wij hierbij de verhuizing van onze vestiging in Best aan naar het Bata-complex aan Europaplein 1 in Best. HTB accountants & adviseurs vestigt zich in C’Park Bata! Per 15 april 2019 zullen wij vanuit onze nieuwe locatie onze dienstverlening voortzetten in een vernieuwde, en toch historische omgeving.

De verbreding van ons fundament, de uitbreiding van onze capaciteit én de nieuwe locatie biedt ons de ruimte en mogelijkheden om richting te geven aan ‘Visie vanuit Vertrouwen’! Met de kwaliteit en gedegenheid die u van ons gewend bent, maar met de energie, dynamiek en inspiratie van deze bijzondere plek.

Op vrijdag 12 april 2019 zijn wij druk bezig met dozen uitpakken en daardoor beperkt bereikbaar. Maar wij zijn trots op ons nieuwe onderkomen en willen deze graag aan u laten zien. Wij zullen dan ook een officiële opening plannen, waarvoor u te zijner tijd, een uitnodiging ontvangt. Maar in de tussentijd bent u natuurlijk ook van harte welkom voor een afspraak.