Vacature (junior) assistent-accountant (Sint Anthonis en Deurne)

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Vacature (junior) assistent-accountant

voor onze vestiginging in Sint Anthonis en Deurne (24-40 uur)


HTB accountants & adviseurs is een groeiend, regionaal accountantskantoor en heeft een sterke band met haar klanten. Wij werken samen in een hecht team van 48 enthousiaste collega’s. Dat doen we vanuit 3 regionale kantoren in Best, Deurne en Sint Anthonis. Wij vinden het heel belangrijk dat jij in een prettige werksfeer op je eigen manier en tempo kan (door)ontwikkelen. Daarvoor zijn ook alle faciliteiten aanwezig. Je kunt je werkdag starten en eindigen wanneer dat voor jou, met jouw gezinssituatie, het beste uitkomt. Naast een uitdagende functie en ruime studiemogelijkheden, heb je recht op prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling, 28 vakantiedagen en een vaste winstdelingsregeling.

Vanwege verdere uitbreiding zijn wij op zoek naar een betrokken en enthousiaste (junior) assistent-accountant.


Wat ga je doen?

Als (junior) assistent-accountant ben je medeverantwoordelijk voor een actieve dienstverlening aan onze klanten. Je denkt daarbij in oplossingen en ondersteunt onze klanten graag en met veel enthousiasme. Jij gaat met name zelfstandig financiële administraties verzorgen met de daarbij behorende aangiftes omzetbelasting. Daarnaast houd je je bezig met het voorbereiden van jaarrekeningen en de daarbij behorende aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Je hebt regelmatig contact met onze klanten en bouwt een relatie op met je eigen vaste klanten. Op termijn zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden naar een rol als (ervaren) assistent-accountant.


Wat vragen wij van jou?

Om deze functie goed in te kunnen vullen, heb je de volgende bagage nodig:

  • je beschikt over een (bijna) afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting of een vergelijkbare MBO-4 opleiding;
  • je hebt affiniteit met automatisering op het gebied van financiële administratie en rapportages;
  • je bent beschikbaar voor minimaal 24-uur per week;
  • je bent cijfermatig sterk, accuraat, communicatief vaardig en representatief.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke, uitdagende baan in een ontspannen en gezellige werkomgeving. Je kunt in deze rol écht wat betekenen voor onze veelal lokale en regionale klanten. Een ideale functie voor een net afgestudeerde student of voor een ervaren administratief medewerker die een volgende stap wil maken. Je werkt in een informele en collegiale sfeer waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten op vaktechnisch gebied wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. HTB accountants & adviseurs heeft uiteraard uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste winstdelingsregeling en flexibele werktijden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan je gemotiveerde sollicitatie met cv naar onze recruiter: lindatimmerman@htbaccountants.nl. Heb je vragen naar aanleiding van de vacature neem dan contact op met Ellen Kuijpers op (0485) 38 36 11. Ellen legt je, onder het genot van een kopje koffie, graag meer uit over deze rol en het kantoor.

HTB accountants & adviseurs
T.a.v. Linda Timmerman (recruiter)
Postbus 244
5680 AE Best
Telefoon: (0499) 39 24 31
E-mail: lindatimmerman@htbaccountants.nl

Bel mij terug