Vacature startende en/of ervaren assistent-accountant agro

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Vacature startende en/of ervaren assistent-accountant agro

voor onze vestigingen in Deurne en Sint Anthonis (32-40 uur)


HTB accountants & adviseurs is een regionaal accountantskantoor en heeft een sterke band met haar klanten. Onze organisatie bestaat in totaal uit een team van 32 enthousiaste mensen, verdeeld over 3 kantoren: Deurne, Sint Anthonis en Best. Vanwege uitbreiding van onze klantenportefeuille, met name in de agrarische sector, zijn wij op zoek naar een betrokken ervaren assistent-accountant met een sterke affiniteit met de agrarische sector, voor de vestigingen Deurne en Sint Anthonis.

Wat ga je doen?

Als ervaren assistent-account ben je verantwoordelijk voor een actieve dienstverlening aan onze klanten in met name de agrarische sector. Je denkt daarbij in oplossingen en ondersteunt onze klanten graag en met veel enthousiasme. Jij bent bovendien in staat zelfstandig financiële administraties te verzorgen, jaarrekeningen samen te stellen en de daarbij behorende aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting voor te bereiden. Daarnaast heb je, in het kader van de genoemde werkzaamheden, ook veelvuldig contact met onze klanten en bouw je een relatie met ze op. Op termijn zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden naar een rol als relatiebeheerder en/of teamleider.

Functie-eisen

Om deze functie goed in te kunnen vullen, heb je de volgende bagage nodig:

  • je beschikt over (minimaal) HBO werk- en denkniveau;
  • je wilt in de toekomst de opleiding tot AA (accountant-administratieconsulent) of RB (registerbelastingadviseur) volgen
  • je hebt feeling met de agrarische sector;
  • je hebt liefst minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie bij een accountantskantoor of een administratie- en belastingadvieskantoor;
  • je hebt affiniteit met automatisering op het gebied van financiële administratie en rapportages;
  • je bent beschikbaar voor minimaal 24-uur per week;
  • je bent cijfermatig sterk, accuraat, communicatief vaardig en representatief.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke, uitdagende baan waarbij je echt wat kunt betekenen voor onze veelal lokale en regionale klanten. Een ideale functie voor een (junior) assistent-accountant die een volgende stap wil maken. Je werkt in een informele en collegiale sfeer waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten op vaktechnisch gebied wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. HTB accountants & adviseurs heeft uiteraard uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan je gemotiveerde sollicitatie met cv naar onze recruiter: lindatimmerman@htbaccountants.nl. Heb je vragen naar aanleiding van de vacature neem dan contact op met Hans van den Hoogenhoff op 06-47140878. Hans legt je, onder het genot van een kopje koffie, graag meer uit over deze rol en het kantoor.

HTB accountants & adviseurs
T.a.v. Linda Timmerman (recruiter)
Postbus 244
5680 AE Best
Telefoon: (0499) 39 24 31
E-mail: lindatimmerman@htbaccountants.nl

Bel mij terug