Administratieve dienstverlening

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Administratieve dienstverlening

Een correcte financiële administratie is een basisvoorwaarde voor het goed presteren van uw bedrijf. Belangrijke strategische beslissingen zijn altijd gebaseerd op goed inzicht en een duidelijk overzicht van de huidige situatie. Daarom moet uw administratie altijd up-do-date en correct zijn.

Opzet financiële administratie

Wij begeleiden en ondersteunen u bij het opzetten van de financiële administratie. Tevens helpen wij u bij het in stand houden, indien nodig, het aanpassen van uw rekeningschema en de inrichting van uw boekhouding. Ook het adviseren over noodzakelijke aanpassingen in de financiële software behoort tot onze dienstverlening.

Outsourcing

Naast het samenstellen van de jaarrekening kunt u ook uw boekhouding door ons laten verrichten. Samen met u maken wij afspraken zodat wij alle werkzaamheden voor u uit handen kunnen nemen.

Online tools

Het internet biedt steeds meer mogelijkheden voor optimaal boekhouden. Met een online boekhoudsysteem kunt u zelf uw administratie bijhouden. Of u laat ons de boekhouding doen terwijl u online de mutaties volgt. Het online boekhouden verhoogt de efficiency en snelheid van ondernemen aanzienlijk.

Wij hebben een aantal uitstekende online tools geselecteerd die optimaal werken voor u, zoals Basecone, Exact Online, Twinfield en WeFact. Door deze tools met elkaar te koppelen ontstaat er een efficiënt systeem terwijl het eenvoudig blijft om mee te werken.

Uiteraard adviseren wij u graag over andere passende softwarepakketten en zijn ook hierbij in vele markten thuis.

Bel mij terug