Home

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Welkom bij HTB accountants & adviseurs

U heeft een mooie onderneming opgebouwd of staat op het punt een onderneming te starten. Nu bent u nog op zoek naar een accountantskantoor met persoonlijke aandacht; dat u begrijpt en dezelfde taal spreekt. Een kantoor waar ze u helpen om de administratieve rompslomp zo klein en overzichtelijk mogelijk te houden, zodat u vooral kunt doen waar u goed in bent: ondernemen!

HTB accountants & adviseurs biedt met een enthousiast team van financieel en fiscaal specialisten een breed dienstenpakket aan, aan een zeer gevarieerde klantengroep.
We hebben veel ervaring met ondernemingen in midden- en kleinbedrijf, de medische sector, de agrarische sector en met de vrije beroepsbeoefenaars. Onze klanten in veel verschillende sectoren hebben hun eigen vragen en behoeften. Wij bieden u ‘maatwerk’ antwoorden en advies.

We bieden u een betrokken, persoonlijke relatie als basis voor een toekomstbestendige vertrouwensband. Het ontwikkelen van deze relatie staat centraal in alles wat wij doen. Wij zijn aangesloten bij de vakorganisatie NBA en het Register van Belastingadviseurs. Daardoor zijn wij in staat onze kennis en kwaliteit continu te verbeteren en uit te breiden conform de nieuwste wetgeving. Onze mensen richten zich op samenwerking met u, ondersteuning op maat en proactief advies. We staan voor u klaar.

Kortom: bij HTB accountants & adviseurs draait het om u.


U kunt bij ons rekenen op:

  • een persoonlijke benadering: we spreken uw taal en kennen uw situatie
  • een praktische aanpak: we zijn u snel en flexibel van dienst
  • een goede onderlinge samenwerking, met voor u een vast contactpersoon
  • een warm welkom op één van onze kantoren in de regio Zuid-Oost-Brabant

Het team van HTB accountants & adviseurs bestaat uit meer dan 50 collega’s, verdeeld over 4 vestigingen, Best, Deurne, Sint Anthonis en Beek en Donk. Wij helpen u graag, neem nu vrijblijvend contact met ons op!


HTB accountants & adviseurs gaat samenwerken met Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs

Lees hier over de samenwerking met Kempen Küppers